Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate


Site-ul ceamaibunaciocolata.ro este creat și administrat de societatea S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L.


S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. respectă și protejează dreptul la intimitate și viață privată a utilizatorilor acestui site. Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane fizice sau juridice care vizitează acest site este făcută în conformitate cu legea nr. 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal.

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI ATENT ACEASTĂ POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE. ACCESÂND SAU UTILIZÂND SITE-UL LUAȚI LA CUNOȘTINȚĂ CĂ AȚI CITIT, ÎNȚELES ȘI SUNTEȚI DE ACORD CU POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE ȘI CU TOȚI TERMENII ȘI CONDIȚIILE ACESTUI SITE. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU ACEȘTI TERMENI VĂ RUGĂM SĂ PĂRĂSIȚI SITE-UL ȘI SĂ NU-L ACCESAȚI SAU UTILIZAȚI.

Notă de informare privind protecția datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe site-ul nostru informații și servicii de cea mai buna calitate, precum și servicii de marketing, reclamă și publicitate.

Datele pe care le prelucrăm sunt doar cele oferite de dvs. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. și sunt comunicate numai următorilor destinatari: partenerii contractuali ai operatorului, furnizorii de servicii și bunuri, societăți bancare, autoritățile publice, numai în cazul în care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justiție.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul la informare , dreptul de acces la date , dreptul de intervenție asupra datelor și dreptul de opoziție și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată prin formularul de contact sau prin poștă pe adresa societății noastre. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Eventuala înregistrare a dvs. pe site-urile gestionate de S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. presupune luarea la cunoștință a drepturilor mai sus menționate și acordul ca datele personale să fie folosite de către S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L., în scopuri de marketing, publicitate și pentru a vă putea livra comenzile efectuate pe site.

 

Informații solicitate de S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. de la utilizatorul site-ului


S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. va colecta informații sau date care permit identificarea persoanelor fizice (de exemplu: nume, adresă, număr de telefon, adresă de e-mail). Acestea ar putea fi folosite și pentru a avea posibilitatea de a vă livra produsele comandate. Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate, vă rugăm să nu ni le furnizați. Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteți indica oricând acest lucru, prin contactarea noastră prin formularul de contact. Dacă doriți să vă actualizați datele personale acestea se pot face din contul dumneavoastră de pe site.

Datele cu caracter personal trimise de dumneavoastră, pot fi utilizate de către S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifică în alt fel:

stocarea și procesarea acelor informații care ne permit o înțelegere mai profundă a nevoilor consumatorilor sau modul în care Compania poate îmbunătăți calitatea produselor sau serviciilor oferite;

S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. (sau persoana juridică împuternicită de către S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L.) poate utiliza informația furnizată pentru a intra în contact cu dumneavoastră cu scopul de a răspunde unei solicitări a dumneavoastră sau pentru a vă oferi un premiu;

S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. poate furniza unei terțe părți informații generale, dar nu individuale, despre vizitatorii sau utilizatorii site-urilor S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L.- date statistice.

S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) către terțe părți informațiile dumneavoastră cu caracter personal.

S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. poate, totuși, transmite informații cu caracter personal colectate de la dvs. terților și nu este răspunzătoare pentru transmiterea datelor dvs. terților în următoarele cazuri:

dacă transmiterea s-a făcut cu acordul dvs.;

dacă este necesară transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dvs.;
dacă date cu caracter personal care sunt furnizate în mod voluntar în sesiuni de discuții (chat), schimburi de mesaje electronice, forumuri de discuții, comentarii, sau altele asemenea ce se desfășoară pe acest site ar putea fi folosite de terți pentru a genera/transmite mesaje nesolicitate.

în cazul în care informația este necesară partenerilor S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. doar în măsura în care este necesară asistența lor.

putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe dacă:

e prevăzut într-o dispoziție legală;

protejează drepturile companiei S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. sau companiilor partenere;

previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;

protejează siguranța individului sau siguranța publică;

aceste informații sunt necesare în vederea rezolvării diferitelor situații.

în cazul în care activitățile dvs. contravin termenilor și condițiilor statuate de S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L., sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse și servicii;

în cazul în care S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o altă companie și baza de date e transferată noului operator. În cazul în care S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidator, administrator sau cumpărător baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței. În cazul în care vor apărea situații menționate mai sus veți fi anunțați prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site.

S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. poate colecta în mod automat (deci nu prin înregistrare voluntară) informații cu caracter tehnic și nu datele de identificare ale utilizatorului, în momentul accesării unui site al S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. Acest tip de informație tehnică poate fi, dar nu se reduce la: tipul de browser Internet folosit, sistemul de operare al computerului personal folosite de utilizator sau denumirea domeniului sau a gazdei domeniului din care utilizatorul s-a conectat la site-urile S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L.


Informații stocate automat pe computerul dumneavoastră

 

În momentul accesării unuia dintre site-urile S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L., un volum de informative poate fi stocat în computerul dumneavoastră. Această informație este în formă de "cookie" sau un fișier de date similar cu acesta și reprezintă un mod prin intermediul căruia S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. vă oferă o navigare mai ușoară pe site-urile sale. Cookies sunt fișiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plasează pe hard-diskul utilizatorului. În structura fiecărui browser Internet există posibilități de a șterge "cookies" de pe hard-drive, de a bloca primirea de "cookies" sau de a primi un mesaj în momentul în care un "cookie" este stocat în calculatorul dumneavoastră. Pentru mai multe informații despre aceste tipuri de date vă recomandăm să studiați instrucțiunile de utilizare ale browser-ului dvs. de Internet.

 

Actualizarea politicii de confidențialitate

 

În eventualitatea actualizării regulilor de confidențialitate, S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. va publica respectivele modificări în această pagină, fără o notificare prealabilă. Vă rugăm să vizitaţi această pagină a Website-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoştinţă modificările efectuate, deoarece sunteţi obligat să respectaţi toate revizuirile.