Termeni și condiții

Termeni și condiții

 

Site-ul ceamaibunaciocolata.ro este creat și administrat de societatea S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L.

Utilizând acest SITE, dumneavoastră sunteți de acord cu Termenii și Condițiile pe care S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. le pune la dispoziție. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile acestui site vă rugăm să nu utilizați acest site. Accesând şi utilizând acest site, acceptaţi aceste condiţii şi luaţi la cunoştinţă că orice alte acorduri între dumneavoastră şi S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. sunt înlocuite prin prevederile acestor Termeni şi Condiţii.

S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L., denumită generic în cele ce urmează ceamaibunaciocolata.ro / S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L./autor , în calitate de proprietar/administrator al site-ului ceamaibunaciocolata.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica Termenii și Condițiile pe care trebuie să îi respectați.

 

Drepturi de autor


S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L., în calitate de proprietar/administrator al site-ului ceamaibunaciocolata.ro, beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației române și internaționale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, elemente de design, icoane, clipuri audio sau video, etc. sunt proprietatea S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L.

Conținutul site-ului - texte, descrieri ale produselor și serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri etc. - este deținut în totalitate de către S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. și de către producătorii sau distribuitorii acestor produse și servicii. Din acest motiv, S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în site-ul ceamaibunaciocolata.ro

Nu aveţi permisiunea să comercializaţi, redistribuiţi sau reproduceţi materialele publicate pe site, nici să le decompilaţi sau modificaţi structura. Toate mărcile şi logourile sunt deţinute de către S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. şi nu aveţi permisiunea să le copiaţi sau utilizaţi în niciun mod.

 

Condiții de utilizare


S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise de pe ceamaibunaciocolata.ro nu conţin viruşi sau alte informaţii cu caracter potenţial dăunător. Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu, S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe site. Informaţiile publicate corespund realităţii la momentul înscrierii lor pe site sau al actualizării conținutului paginilor acestuia. S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. nu îşi asumă răspunderea pentru calitatea ofertelor postate pe site.

S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. nu face nici o declarație cu privire la conținutul nici unuia dintre siteurile pe care le puteți accesa prin link-uri postate pe site-ul ceamaibunaciocolata.ro. La accesarea unui site care nu aparține rețelei de siteuri operate de S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L., vă rugăm să aveți în vedere faptul că site-ul este independent de S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. și că S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. nu deține nici un control asupra conținutului acelui site și nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul acelui site.

 

Securitate

 

În calitate de utilizator al site-ului sunteți răspunzător pentru confidențialitatea datelor privitoare la contul dumneavoastră de acces - numele de utilizator și parola - și sunteți de acord să vă asumați întreaga responsabilitate pentru activitățile/acțiunile desfășurate pe site după ce v-ați logat cu contul și parola dumneavoastră. Dacă nu sunteți sigur de confidențialitatea acestor date de acces – indiferent de motivul suspectat - veți notifica imediat S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. pentru a bloca accesul la cont și a vă genera unul nou. Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui site sau tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la: accesul neautorizat, utilizarea frauduloasă, utilizarea abuzivă, modificarea sau copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, etc. vor fi pedepsite conform legii.

 

Informații pentru utilizatori

 

Ca utilizator sunteți de acord cu următoarele responsabilități: să furnizaţi date adevărate, exacte şi complete despre dumneavoastră – conform formularului de înregistrare; să menţineţi şi să înnoiţi, dacă este cazul, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte şi complete.

De asemenea, ca utilizator aveți obligativitatea de a NU: publica materiale care conțin viruși sau alte programe cu intenția de a distruge acest sistem sau orice informație conținută de acesta cât și orice alt sistem; publica material cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv; publica materiale defăimătoare, obscene, de amenințare sau răuvoitoare față de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică, materiale ori informații ilegale – ținând cont de prevederile legale în vigoare; publica o afirmație sau o imagine care contravine normelor legale în vigoare.

Completând și trimițând formularul de înregistrare prin care vă transmiteţi datele personale în vederea participării la diverse acţiuni - de informare, promoţionale, publicitare, etc. - organizate de către S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L., declaraţi că sunteţi de acord: ca datele personale solicitate să fie colectate, stocate și prelucrate de către S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L.; ca datele personale să fie utilizate pe o perioadă nedeterminată, precum și în vederea unor contactări ulterioare; să primiți din partea S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. diverse materiale publicitare, de informare, propuneri și invitații de participare la diverse activități, precum și diverse obiecte, produse și/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter - primirea de noutăți prin e-mail, modalitatea de dezabonare fiind extrem de facilă și prezentă la sfârșitul fiecărui e-mail primit prin acest serviciu.

 

Politica de Confidențialitate


S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. respectă şi protejează dreptul la intimitate şi viaţa privată a utilizatorilor site-urilor sale. Pentru mai multe detalii accesați pagina Politica de Confidențialitate a acestui site.

 

Legislație și Jurisdicție

 

Termenii și Condițiile se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul S.C. T&I Coffe Chocolate S.R.L. În cazul în care nu se va ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, instanţele competente din România vor avea jurisdicţie exclusivă asupra oricăror şi tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătură cu prevederile Termenilor şi Condiţiilor şi/sau conţinutul site-ului ceamaibunaciocolata.ro